VESTE BUNĂ! INVESTIȚII DE AMPLOARE ȘI NOI LOCURI DE MUNCĂ PENTRU PITEȘTENI!

SUD-AFRICANII AU PLANURI MARI PENTRU MUNICIPIUL REȘEDINȚĂ DE JUDEȚ.

Unitatea militară din Târgovişte unde a fost executat Ceauşescu transformată în mall.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/unitatea-militara-unde-a-fost-omorat-ceausescu-se-transforma-in-mall_150874.html#ixzz598ONSv93

Competiţia dintre proprietarii de malluri se ascute la Ploieşti, Piteşti şi Iaşi. Compania Prime Kapital (PK), fondată de oamenii de afaceri sud-africani Martin Slabbert şi Victor Smeionov,  are planuri pentru construcţia de noi mall-uri în România. Târgovişte va avea primul centru comercial modern, chiar pe terenul fostei unități militare unde a fost împușcat Nicoale Ceaușescu, iar alte proiecte sunt în plan pentru Piteşti şi Ploieşti.

Un nou mall va fi construit pe un teren din zona industrială din strada Lânăriei, pe malul lacului Prundu şi în apropierea gării. Proiectul sud-africanilor, la care se lucrează pentru obţinerea avizelor de construcţie, va face competiţie mallului VIVO! deţinut de Grupul Immofinanz.
Prime Kapital a semnat cu retailerul Carrefour care va fi ancora noului mall din Piteşti, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 50.000 de mp, se arată în raportul financiar al partenerului sud-african, MAS REI.

Prin realizarea acestei noi investiții în Pitești, vor fi create sute de locuri de muncă care vor avea un impact semnificativ pe piața economică actuală. 

sursa: Economica.net