UPDATE: VESTE BUNĂ - E OFICIAL! Urmează o MINI - VACANȚĂ de 5 zile!

UPDATE: 

Guvernul a aprobat în urma şedinţei de guvern de astăzi ca şi ziua de 2 iunie să fie liberă.

 

Potrivit hotărârii aprobate de Executiv, Guvernul declară ziua de 2 iunie liberă pentru a lega ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, care este liberă începând din acest an, şi 5 iunie, a doua zi de Rusalii, care este de asemenea declarată liberă prin lege.

 

Parlamentul a decis anul trecut, în octombrie, ca 1 iunie, Ziua Copilului, să fie nelucrătoare, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia dintre copiii şi părinţii din România şi de a-i determina pe părinţi să petreacă mai mult timp împreună cu cei mici.

 

Românii beneficiază de 14 zile libere în 2017, cu două mai mult decât în 2016, după ce au fost stabilite în plus zile nelucrătoare legale 24 ianuarie, Ziua Principatelor Române şi 1 iunie, Ziua Copilului.

Sursa: digi24

 

 

Guvernul a luat o decizie care va ajuta sute de mii de oameni. Minivacanţă de cinci zile între 1 şi 5 iunie. Guvernul va aproba o Hotărâre potrivit căreia şi ziua de 2 iunie să fie liberă, potrivit unor surse guvernamentale, anunţă mediafax.

Executivul lui Sorin Grindeanu va lua decizia de a da liber bugetarilor pe 2 iunie pentru a face legătura cu celelalte zile libere.
Ziua de 1 iunie este declarată sărbatoare legală. Urmează 2 iunie, iar 3 şi 4 iunie sunt sâmbătă şi duminică. Ziua de 5 iunie, luni, este tot o sărbătoare legală nelucrătoare - cea de-a doua zi de Rusalii.

 

Sursa:Mediafax.ro