Veste mare de la Delta Plus Trading - va asigura anvelopele pentru autobuzele constănțene!

Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa a organizat o licitație publică pentru a atribui un contract privind achiziţia de anvelope pentru autobuze.

Firma câștigătoare a fost Delta Plus Trading SRL, contractul având valoarea de peste 230.000 de lei, fără TVA.
Două oferte au fost lansate, însă raportul calitate-preţ căutat de Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa a oferit șansa de a câștiga firmei argeșene.

CITEȘTE ȘI ... Risc de avalanșă în munții Argeșului! Se închid traseele montane!

Delta Plus Trading SRL, cu sediul social în Pitești, are un capital social de 2.400.000 lei şi un domeniu de activitate principal bazat pe „Transporturi rutiere de mărfuri”.
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 19 aprilie 2017, asociat unic este Ioana Vasile. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De asemenea, îndeplineşte şi funcţia de administrator al firmei.


Delta Plus si-a început activitatea în 1994 în Pitesti, prin comercializarea automobilelor Dacia si a pieselor de schimb si distribuirea lor la nivel national. Prima si cea mai importanta investitie a companiei a fost cea în resurse umane, iar rezultatele nu au întârziat sa apara. Datorita profesionalismului si atentiei acordate nevoilor clientilor, compania a câstigat în scurt timp o reputatie pentru calitatea serviciilor. Impactul a fost relevant si la nivelul cifrei de afaceri, ceea ce a impulsionat echipa de conducere sa investeasca în dezvoltarea de noi divizii.

Sursa: ziuanews.ro