Vezi ce au mâncat trei francezi blocați în lift la Pitești, de 1 decembrie

Mai mulți cetățeni străini, aflați în vizită la Pitești, au avut parte de o experiență mai putin plăcută, în această noapte, aceștia având nevoie de ajutorul pompierilor. Astfel, cu puțin timp în urmă, pompierii argeșeni, de la Detașamentul 1 Pitești, au intervenit în blocul D6A, situat în zona centrală a municipiului, pe Bulevardului Republicii, pentru scoaterea din lift a trei bărbați, cetățeni străini. Cei trei francezi au rămas blocați în lift, între etajele 3 și 4. 

Practic elevatorul a rămas între etaje și nu a mai pornit. Puțin panicați, tinerii au sunat la 112 și au așteptat ca cineva să-i scoată de acolo. Pompierii au ajuns și au deblocat ușa de acces fără a mai fi nevoie de intervenția firmei care asigura mentenanța liftului. Chiar și așa, sesizarea a fost înregistrată, iar liftul va fi verificat.

 

Cat timp au stat în ascensor, cei trei bărbați au mâncat. Nu, nu fasole cu ciolan, ca de 1 decembrie în România, ci...pizza pe care o cumpăraseră pentru a o consuma după ce coborau din lift și ajungeau într-unul dintre apartamente.