(video) 4 case arse, noaptea trecută,  în Argeș!

Noapte albă pentru pompierii din Arges. Mai multe case au ars, cauza principala probabilă, stabilită in urma anchetelor preliminare, fiind forțarea sobelor și asta din cauza ca oamenii s-au temut de frigul de afara, in jur de -8 grade noaptea trecută in judetul nostru.

Angajații de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Arges n-au pus geana pe geana. Nici n-au avut cum, ca apelurile de incendii de case au venit din ora in ora. Prima data au intervenit, cu doua autospeciale, in localitatea Mozăceni, acolo unde o casă a luat foc din cauza coșului de fum. Din acelasi motiv a ars și acoperișul unei case batranesti din Mihăești, sat Furnicoși. Din fericire, flăcările au fost vazute la timp de vecinii femeii care era singura în locuință.

Astfel, au reușit să o salveze la timp. Pompierii au reușit să stingă flăcările fara ca acestea sa se extindă la vila din apropiere. La fel a ars o casă din comuna Suseni, la ieșirea spre Costești, aproape de primărie. Ultimul incendiu a fost in comuna Săpata, acolo unde au fost trimise initial doua masini de la pompieri, iar la jumătate de ora o a treia; intervenția însă n-a salvat casa, care a ars integral, ci a limitat proporțiile dezastrului pentru ca focul risca sa se extindă in intreg satul Mărtești.

 

Sursa video ISU Arges