(video) Bărbat ars în explozie

O explozie puternică s-a produs seara trecută într-o localitate din judetul Argeș. Deflagrația l-a surprins in casă pe proprietar care a fost dus de urgență la spital cu arsuri.
Explozia a avut loc în comuna Bogați din judetul Argeș, într-o casa aflată parțial în construcție. Locuiau acolo un bărbat de 32 de ani împreună cu soția și cu fiul lor de 11 ani. Proprietarul a simțit miros de gaz de la o butelie a unei instalații artizanale de încălzire. Nu a apucat să o scoată afară întrucât s-a produs deflagrația. Zgomotul acesteia a fost atât de puternic încât a fost auzit de toți vecinii.


In urma deflagrației, proprietarul a fost aruncat de pereți și ars în proporție de 15 la sută. Un echipaj medical l-a dus de urgență la spitalul din Pitești.
Medicii spun ca victima nu are arsuri pe căile aeriene, ceea ce face ca viața sa nu ii fie pusă in pericol. Cu toate astea, a fost transferat pe secție pentru operații.


Casa familiei din Bogați e acum distrusă. Un zid al clădirii a fost dărâmat, iar tâmplăria a fost pulverizată la 10 metri în curtea casei. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.