(video) CIOBAN SNOPIT ÎN BĂTAIE LA STÂNĂ. MIORIȚA 2018

Vă prezentăm în continuare varianta Miorița 2018. Un cioban a fost snopit în bătaie noaptea trecută. S-a întâmplat în munții Argeșului, la o stână, acolo unde bărbatul a fost prins și bătut măr. Abia mai respiră. Salvamontiști l-au coborât din munte și acum o ambulanță îl duce la spital la Curtea de Argeș.

Ciobanul a fost bătut la o stana din Oticu, o zonă montană din Arges. A apucat să sune la 112, sa dea câteva detalii, iar apoi a închis și nu a mai răspuns. Salvamontiști, polițiști și jandarmi au plecat spre zona respectivă, unde l-au găsit pe bărbat mai mult mort decât viu. Abia putea vorbi și să văita continuu. Spune că a fost bătut de alt cioban, care are și o exploatație forestieră în zona. Amândoi au băut bine înainte, iar motivul bătăii este demn de Miorița. De la oile lui s-ar fi obținut câte 3 kilograme de brânză, mai mult decât 2,7 de la oile celuilalt proprietar. Așa ca disensiunile au apărut imediat, generate de prețul brânzei.

Salvamontiștii l-au coborât din munte și l-au predat unei ambulante care l-a dus la spitalul din Curtea de Arges.
Polițiștii de la Arefu au deschis deja o anchetă. Urmează să-l audieze și pe presupusul bătăuș, asta după ce respectivul se va trezii. E atât de beat încât nu poate comunica.
Ciobanul bătut este în spital și urmează să își scoată certificat medico legal. În funcție de acesta se va face și încadrarea faptei.
Deocamdată ar putea fi deschis un dosar pentru loviri și alte violențe.

 

Sursa foto/ video: Salvamont Argeș