VIDEO! Drăgășani - Pitești: Un adevarat coșmar pentru șoferi!

Drumul care face legătura între municipiul Pitești și localitatea Drăgășani este o adevărată povară pentru șoferii care tranzitează zona.
Oamenii se plâng de starea deplorabilă a drumului și s-au săturat de sutele de gropi care le distrug autoturismele.
În aceste zile, redactorii Sursata.ro au fost contactați de unul dintre păgubiții drumului de coșmar.


Argeșeanul ne-a povestit că de fiecare dată când tranzitează drumul Drăgășani - Pitești, este o adevarată aventură să poată scapa fără ca mașina personală să nu aibă de suferit. Nu este pentru prima dată când șoferul a fost nevoit să ajungă cu autoturismul în service, cheltuielile de reparație fiind destul de mari. 1000 de lei a trebuit să scoată din buzunar argeșeanul pentru a-și repara mașina.
”Pitesti/ Drăgășani ce este jalnic. Pe zi ce trece acești oameni ce îl administrează își bat joc de noi și banii pe care îi plătim să reparăm mașinile...Pe zi ce trece este mult mai rău. Ne-am săaturat să tot stăm cu autoturismele prin service ”, ne-a declarat șoferul păgubit.

În luna februarie a acestui an, deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, susţinea că Drumul Naţional 67 B Scoarţa – Tg. Cărbuneşti – Logreşti – Drăgaşani – Piteşti nu va mai fi modernizat, iar contractul care a fost încheiat în anul 2010 va fi reziliat.
„Pentru DN 67 B este contract încheiat cu un consorţiu format din trei firme puternice, dar niciodată până acum nu s-a găsit finanţarea. Nu ştiu cum s-a ţinut licitaţia în aceste condiţii pentru că a fost nevoie de studii de fezabilitate, proiect, adică sume mari de bani care au fost cheltuite. (…) Contractul pentru DN 67 B va fi reziliat. Este încheiat în anul 2010 şi în fiecare am fost minţiţi. Decizia este luată şi va fi reziliat“, a spus Dan Vîlceanu într-o emisiune la Gorj TV.