(video) DTO, premiu în afaceri la TOPUL FIRMELOR DIN ARGEȘ 2018

În această seară, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a premiat excelenţa în afaceri printr-un eveniment business de excepție.Topul Firmelor din Argeş, ediţia XXIII - 2018 a fost organizat la Complexul Star Plaza din Bascov.
Topul Firmelor din Argeş reprezintă un clasament obiectiv şi concludent, precum şi o bună ocazie de a radiografia performanţa economică a firmelor din judeţul nostru. Ceremonia de decernare a premiilor Topul Firmelor din Argeş se va organiza sub forma unei gale, în cadrul căreia firmele vor beneficia de promovare şi vizibilitate maximă.

Printre acestea s-a numărat și Dolo Trans Olimp, un nume de referinţă pe segmentul marilor transportatori români. DTO a fost reprezentat la acest eveniment de marcă pentru mediul de afaceri de către Alexandra Pavel.
Compania condusă de Cristian Dolofan a fost premiată cu Locul II pentru secțiunea Servicii întreprinderi mari - Transporturi rutiere de mărfuri.

Cristian Dolofan este cel care a reușit, alături de o echipă unită, să aducă compania Dolo Trans Olimp în liga marilor transportatori. Anul acesta a fost unul dedicat dezvoltării, prin noi investiţii şi achiziţii.  DTO și-a mărit capacitatea de a transporta vehicule, bifând astfel obiectivul de a se extinde pe segmentul de automotive. 

Echipa Sursata.ro vă urează Felicitări și mult succes în continuare!