(video) EXCLUSIV: Piteștean mort în accident! Motocicleta sa s-a izbit de...

Accident teribil, aseara, în județul Constanța. Un piteștean și un alt bărbat din Focșani și-au pierdut viața. Aceștia se deplasau cu motocicleta pe DN2A, iar în localitatea N. Bălcescu au fost loviți un excavator. În urma impactului, motocicleta a luat foc, flăcările extinzându-se cu repeziciune și la utilaj.

Şoferul care se afla la volanul utilajului ar fi vrut să iasă de pe o stradă laterală, la ieşire din localitatea Dorobanţu, însă în momentul în care a ajuns pe Drumul Naţional 2 A a lovit cu putere o motocicletă pe care se aflau doi bărbaţi. Martorii au sunat într-un suflet la 112. La locul accidentului au ajuns în scurt timp şi medicii de pe ambulanta, dar şi un elicopter SMURD. Din păcate, cele două victime de pe motocicleta - din Focşani şi Piteşti - nu au putut fi salvate.

“Au fost găsite 2 victime, o victimă decedată la sosirea echipajelor, iar cea de a doua victimă în stop cardio respirator. I s-a efectuat protocolul de resuscitare dar din păcate a fost declarată decedata.”, susțin medicii.

Şoferul excavatorului nu a păţit nimic şi potrivit poliţiştilor nu consumase alcool înainte să se urce la volan. Între timp, oamenii legii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactitate accidentul.