(video) EXCLUSIV! Un militar din Pitești- prima victimă la Marea Neagră!

UPDATE

Tânărul militar din Pitești a fost scos din apă de către un bărbat care se afla cu un prieten în zona respectivă. Potrivit declarației acestuia, piteșteanul încă mai mișca în momentul în care a fost adus la mal. Totodată, acesta a precizat că i-a acordat primul ajutor până la sosirea Ambulanței.

„Am venit împreună cu un prieten cu care am făcut o sesiune de kite astăzi și l-am scos din apă când încă mai mișca. În mod sigur nu era pregătit. Marea trebuie respectată. Poate să fie un prieten în vacanță sau un dușman dacă nu o respecți. Nu era pregătit. S-a speriat, când a ajuns în apă s-a agitat și mai tare. De asemenea, prietenul său de pe mal s-a agitat și el, lucru care l-a panicat și mai tare pe tânărul din apă care în loc să se lase dus de curenți către mal, a dat din mâini până când s-a dus la fund. Am sărit în apă și l-am apucat de păr și l-am adus la suprafață”, a declarat cel care a scos victima din apă, potrivit Ziuaconstanta.ro.

Primul înecat al anului la mare este , din păcate, un tânăr din Argeș. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani din Pitesti, cadru militar, care a intrat în apă în zona “3 papuci” de la Constanța.

Era în larg și a început să țipe după ajutor. Câțiva tineri l-au scos din apă pe mal și au chemat autoritățile. Bărbatul a fost resuscitat, dar fără rezultat. A fost declarat decedat.