VIDEO! IATĂ DOVEZILE - Romina nu a fost plecată la analize, în Turcia

Având în vedere că, în urma articolului -O tânără argeșeancă, bolnavă, îşi minte donatorii: 6.000 euro pentru o internare fictivă în Turcia- publicat în Săptămânalul Ancheta și pe Sursata.ro, au existat şi cititori care au pus la îndoială veridicitatea informaţiilor, iar Romina ne-a contactat acuzându-ne ca am calomniat-o, am decis să revenim cu câteva dintre multele dovezi în posesia cărora ne aflam, dovezi care vin să susţină faptele reale prezentate de noi, în cursul acestei zile. În plus, în urma informaţiilor adunate în cursul zilei de astăzi, se pare că până pe 4 noiembrie, ziua în care pretinde că a plecat în Turcia, se strânseseră pentru Romina în jur de 10.000 de euro, bani pe care susţine că i-a cheltuit pe toţi la Istanbul (vezi video).

Menționăm, încă o dată, că noi nu am pus niciun moment la îndoială afecțiunea Rominei, ci am dorit să scoatem la iveală faptul că i-a indus în eroare pe toți cei care au fost alături de ea și au donat bani pentru campania sa umanitară. Reamintim că, in data de 06.11.2016, când Romina pretindea că este la clinica din Istanbul, aceasta a fost vazută intr-un pub din Pitești.

Priviți aici cum Romina se incurca in afirmații, precum și răspunsul oficial al reprezentanților spitalului din Istanbul, cu privire la deplasarea Rominei in Turcia!

8.11.2016 - VIDEO! In acest live de pe Facebook-ul ei, Romina ne povestește cum a fost in Turcia, cât de rău au ieșit analizele precum și faptul că a cheltuit acolo toți banii strânși.

 


09.11.2016 – AUDIO! Iată cum, intr-o convorbire telefonică, Romina infirmă deplasarea in Turcia.


11.11. 2016 - VIDEO! Intrebată, in timpul unui live, de ce nu postează și analizele din Turcia, sau de ce nu arată macar o confirmare a deplasării acolo (orice...bilete de avion, etc...), Romina devine foarte nervoasă și incepe să amenințe.


14.11.2016 – Aici aveți atașat răspunsul oficial transmis de către reprezentanții din București ai spitalului Florence Nightingale Istanbul