VIDEO IMPRESIONANT! MĂRTURII DIN AUTOBUZUL GROAZEI. ȘOFERUL ESTE UN EROU!

Ieri dimineață, în jurul orei 6.00, în orașul Pitești s-a instalat panica. Un apel la 112 a anunțat un accident grav ce a implicat două autobuze pline cu muncitori care mergeau la schimbul 1, la Uzina Dacia, din Mioveni.

Unul dintre călătorii din autobuzul groazei, Iulian Soare, inginer la Uzina Dacia, care a văzut exact ceea ce s-a întâmplat, fiind pe unul din scaunele din față, povestește cum șoferul a încercat să salveze viețile celor din autobuz. Acesta spune că șoferul nu este vinovat de accident, ci este un erou deoarece, deși a exclamat că a rămas fără frâne și se afla în coborâre pe pantă, a gândit impactul în așa fel încât să nu rezulte un carnagiu.


Șoferul a avut alternative: fie să se lovească de alte mașini, de alte clădiri, fie de autobuzul din față, fie ar fi putut să răstoarnă autobuzul. Practic, șoferul a ales să se sacrifice și să salveze viața pasagerilor. Călătorul din autobuzul groazei povestește că oamenii erau speriați și au început să țipe în momentul în care au conștientizat că impactul va fi iniment.

Unul dintre primii salvatori care au ajuns la locul accidentului este Emanuel Croitoru, un tânăr polițist care lucrează în București. Acesta se afla în timpul liber și întâmplarea a făcut ca el să treacă prin acel loc. Emanuel împreună cu Iulian au încercat să-i ajute pe ceilalți, dar și pe șofer.

Tânărul polițist spune că familia șoferului a luat legătura cu el pentru a îi mulțumi că a intervenit la locul accidentului. De asemenea, acesta spune că șoferul se află în comă însă este în stare stabilă.

De asemenea, pasagerul spune că una dintre reprezentantele firmei care transportă oamenii la Automobile Dacia i-a amenințat, spunându-le că dacă vor vorbi cu presa vor avea de suferit. În acest context sindicatul de la automobile Dacia dorește să organizeze un protest, considerând a fi nesigure mașinile cu care angajații sunt aduși la uzina.

CITEȘTE ȘI ... ANIMAŢIE GRAFICĂ: VEZI CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL SOLDAT CU 26 DE VICTIME!