VIDEO ÎN ARGEȘ! Hoții ca la ei acasă- Jaf chiar lângă sediul Poliției!

După ce ieri, casa baschetbalistului Adrian Tudor a fost spartă, un alt caz de furt a ieșit la iveală. De această dată, spargerea a fost dată la un magazin din comuna Tigveni în noaptea de 23 martie 2017. Individul a furat numeroase cartușe de țigări și banii care erau în casa de marcat la momentul respectiv.


Administratorul magazinului, Codruța Cojocaru, a declarat pentru SursaTa.ro, că hoțul a acționat cu mare lejeritate, având în vedere că magazinul se află în apropiere de sediul Poliției Tigveni: „Este prima dată când magazinul este călcat de hoți. Ni s-a părut de necrezut tupeul individului, mai ales că magazinul se află fix peste stradă de primărie și la 200 de metri de poliție. Bărbatul a intrat pe ușa din față pe care a spart-o cu o rangă. După această întâmplare, paza a fost suplimentată. ”, a declarat Codruța Cojocaru.

Potrivit poliției, hoțul a fost identificat. Se pare că este vorba despre un bărbat din județul Vâlcea, care are antecedente. Prejudiciul se ridică la aproximativ 1900 de lei.

Foto/ Video: Facebook Top Market Tigveni