(video) Incendiu devastator la Mălureni- 300 de televizioare găsite de pompieri

Un incendiu violent a distrus noaptea trecuta o gospodărie din Arges. S-a întâmplat în localitatea Mălureni, sat Bunești, acolo de unde mai mulți cetățeni au sunat la pompieri și au anunțat că o casă este în flăcări. 

Nu mai puțin de patru autospeciale de la pompieri au fost trimise acolo, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost izolarea celor două case și patru anexe care ardeau cu flăcări imense pe o suprafață de cel puțin 200 de metri pătrați de restul locuințelor. Patru ore pompierii s-au luptat cu incendiul, din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile și a suprafeței incendiate, realizând alimentarea autospecialelor în navetă de la hidranții din comună.


In timpul intervenției, localnicii au spus că și-au dat seama că ar putea să existe o victimă, o femeie în vârstă pe care nimeni nu a văzut-o. Aceasta a fost găsită după stingerea flăcărilor carbonizată printre dărâmături. Proprietara, în vârstă de 60 de ani, a fost descoperită în dormitor.

CITEȘTE ȘI ... Grecii şi bulgarii redeschid hotelurile şi plajele. Află când şi în ce condiţii!

În incendiu au ars două case (circa 60+40 mp) și aproximativ 700 mp anexe. Cauza probabilă o reprezintă efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Conform anchetatorilor, printre anexe au fost găsite circa 300 de televizoare. De asemenea, o cantitate substanțială de material combustibil, cum ar fi cherestea și lemn de foc. Localnicii povesteasc că soțul femeii, care a decedat în urmă cu câțiva ani, repara televizoare, acesta fiind motivul pentru care au fost descoperite un numar atat de mare de aparate.

CITEȘTE ȘI ... Prinși cu oaia și mielul în portbagaj. Furt de la stână


La intervenție au acționat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6:00.