(video) Polițistul anului „recidivează” !

Daniel Cocioabă, un agent de poliție al postului din Săpata, a salvat viaţa unei femei, victimă a unui accident rutier, dând dovadă de un curaj ieşit din comun. Ajuns primul la locul unui accident care a avut loc în luna februarie 2010, în comuna Lunca Corbului, agentul nu s-a sfiit să intre în apa rece a pârâului Cotmeana pentru a scoate o pasageră din maşina răsturnată cu roţile în sus.

În urma acestui gest remarcabil făcut de tânărul polițist, acesta a fost avansat îm grad și a primit distincția de polițistul anului , în anul 2011, fix la împlinirea unui an de la accident.
“Am simţit foarte multă forţă în momentul acela. Nu ştiu cum am putut, eu şi colegii mei, să ţinem maşina pe braţe după ce s-au rupt frânghiile. Nu mai conta că mi-era frig. I-am dat puloverul şi vestonul meu doamnei şi am intrat în apă în cămaşă. Se uitau oamenii la un momentdat la mine  şi nu ştiau ce caut acolo. Am strigat la ei să vină să mă ajute”, a povestit poliţistul la momentul respectiv. Deși era aproape să intre îm șoc hipotermic după această experiență, Daniel Cocioabă a refuzat internarea și a decis să se reîntoarcă la muncă în aceeași zi.

Deși au trecut câțiva ani de la accidentul care l-a consacrat pe tânărul argeșean în spațiul public drept un erou, iată că acesta nu s-a lăsat de vechile „obiceiuri” . Daniel Cocioabă i-a acordat primul ajutor bărbatului din comuna Săpata care s-a împușcat accidental într-un picior în cursul zilei de astăzi, în timp ce își curăța arma de vânătoare, aplicându-i un garou până la sosirea echipajelor medicale la fața locului.

VEZI în video-ul de mai jos reacția polițistului după întâmplarea de la Săpata de astăzi:

 

CITEȘTE AICI POVESTEA BĂRBATULUI DIN SĂPATA CARE S-A ÎMPUȘCAT ACCIDENTAL.