VIDEO - Ionuț Moșteanu: Sunt optimist și sper in conștientizarea faptului că votul reprezintă atât un drept cât și o responsabilitate

Primul de pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor a judeţului Argeş din partea USR, Ionuț Moșteanu, a declarat pentru sursata.ro că este plin de speranță și optimist cu privire la rezultatele pe care le va obține partidul pe care il reprezintă: "Am vazut in ultimele două săptămâmi foarte mulți argeșeni care vor o schimare și noi le putem oferi această schimbare. Ritmul prezenței la vot este bun pentru această oră, ne ajută și vremea frumoasă. Evident, o prezență mare la vot pe noi ne avantajează. La nivel național aștept pulsul ardelenilor, care nu se vor dezminți, cu siguranță, in aceasta importantă zi."

Ionuț Moșteanu a votat in această dimineață la Școala generală nr.16, din Pitești, insoțit de părinți și de fiul său, pentru care iși dorește, ca de mic, să conștientizeze ca votul reprezintă atat un drept cât și o responsabilitate pentru fiecare dintre noi.