(video) Jurnalista Cristina Cazacu, cea mai precisă și mai sexy de la Cupa Presei la Tir

Competiție de excepție cu prilejul Zilei Poliției Române; jurnaliștii din Arges au participat la „Cupa Presei la Tir”, care a devenit deja tradiție. Ziariști, cameramani și editori online, toti amatori de a trage cu arma, au dat curs invitației și au participat la evenimentul din poligonul de la Budeasa. S-au folosit replici ale unor arme reale, cu aer comprimat, cu care s-a tras la țintă, sub indrumarea luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, cu sprijinul reprezentanţilor Clubului ,,Muntenia Air Soft Tactical Team”.

Competiția s-a desfășurat pe categorii, iar primul loc a fost ocupat de cunoscuta jurnalistă Cristina Cazacu, corespondent Prima TV. Deși a fost pentru prima dată când a tras cu o pușcă, fata cu părul de foc a presei din Argeș a dat dovadă de multă stăpânire de sine și a reușit să îi surprindă pe toți datorită abilităților sale; și-a arătat priceperea și în acest domeniu despre care, pâna acum, doar a scris. Tânăra jurnalistă este cunoscută și datorită campaniilor umanitare în care s-a implicat de-a lungul anilor.

Pe cel de-al doilea loc s-a clasat Elena Marta de la Universul Argeșean, iar pe cel de-al treilea  Gabriela Neacșu de la Argeș Tv.

La băieți, locul 1 a fost ocupat, după baraj, de Silviu Constantin din cadrul redacției Argesstiri.ro, locul 2 de George Onea de la Agerpres, iar locul 3 i-a revenit lui Costi Tudor de la Curierul Zilei.

Participanții au avut ocaza să îl întâlnească pe actorul Constantin Cotimanis, invitat special în cadrul evenimentului, fiind și cel care a înmânat premiile câștigătorilor. Totodată, actorul a participat și la o ședință de pregătire oferită de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, pentru un rol în care actorul utilizeaza o armă de foc. (CITEȘTE AICI ... Cotimanis, inițiat la tras cu arma)

De asemenea, o altă competiție a avut loc, în care jurnaliștii și polițiștii s-au organizat în două echipe și au concurat într-un joc de tip ,,capturează steagul”.

„Ziua Poliţiei Române, care coincide cu sărbătoarea creştină de ,,Buna Vestire”, în Piața Vasile Milea din Pitești, între orele 10.30 şi 14.00, poliţiştii argeșeni și invitați din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, vor primi vizita copiilor și jurnaliștilor interesați.

Activităţile se încheie luni, 25 martie 2017, începând cu orele 12.00, cu şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor”, a transmis IPJ Argeș.