(video) Minune! Persoane de etnie romă, prezente la bursa locurilor de muncă - Își caută de lucru

Tiganii au aruncata asupra lor o anatema: ca sunt hoti, ca sunt violenti si cate si mai cate… Azi am intalnit insa niste tigani atipici, daca e sa ne luam dupa tiparele mentionate. Sunt sapte la numar si toti isi cautau un loc de munca. Minune sau normalitate?Reprezentantii Primariei Stefanesti din Arges i-au dus de mana azi la bursa locurilor de munca de la AJOFM Arges pe acesti romi. Toti au nevoie de bani ca de aer. Nimeni insa nu-i angajeaza ca n-au studii.

Ileana si Ion Miu au fiecare 40 de ani si locuiesc la Stefanesti, la o aruncatura de bat de Pitesti. Amandoi sunt obisnuiti sa lucreze cu ziua, pe unde-apuca. Niciunul nu lucreaza acum, dar spun ca si-ar dori un loc de munca, sa fie platiti pentru a-si putea creste cei trei copii. Daca va fi croitoreasa, Ileana va primi 1400 de lei. Femeia spune ca ar fi multumita. Reprezentanta unei firme spune ca e dispusa sa o angajeze.

CITEȘTE ȘI ... Argeșean dispărut de acasă! Dacă îl vedeți, sunați la Poliție

Azi in Arges au fost multe locuri de munca, atat pentru necalificati cat si pentru oameni cu carte.

Reprezentantii AJOFM spun ca din totalul celor care cauta loc de munca sub 20 la suta ajung sa si lucreze efectiv. Si asta fie pentru ca nu sunt seriosi, ei sau angajatorii, fie nu le convin salariile.