UPDATE: Traficanți de cannabis- în arest pentru 30 de zile!

UPDATE ORA 21:50

Cei cinci tineri reținuți ieri au fost prezentați astăzi instantei cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis ca aceștia să rămână în arest preventiv timp de 30 de zile. Aceștia sunt:  Vlădescu Alexandru, Cîrlea David,  Simion Denis Cristian și Oțelea Traian Costin.
 

UPDATE ORA 21:50

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani au fost reținute în urma perchezițiilor de astăzi.

Miercuri dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 8 percheziții domiciliare, la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de trafic de droguri de risc. Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ ARGEȘ, aproape50 de grame de cannabis au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Au fost efectuate 8 percheziții domiciliare, în Pitești și în comuna Bradu la locuințele a 5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

„Din cercetări s-a stabilit că, din ianuarie a.c. și până în prezent cei în cauză ar fi comercializat fără drept, pe raza municipiului Pitești, substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
 
În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 50 de grame de cannabis. Totodată au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1700 de lei, 700 de euro, precum și ustensile susceptibile a proveni din sau a fi folosite la prepararea și comercializarea drogurilor.

20 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi”, se arată în comunicatul de presă.