(video) Doi bărbați arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc!

Percheziții în Pitești și Mioveni într-un dosar trafic de droguri de mare risc. Trei tineri din orașele menționate și alți doi bărbați prinși în flagrant, în București, în timp ce ofereau spre vânzare droguri, au fost reținuți.

Descinderile au avut loc, ieri,  locuinţele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc. Ulterior, în aceeaşi zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au prins în flagrant delict, în Bucureşti, doi bărbaţi de 29, respectiv 30 de ani, care ar fi oferit spre vânzare droguri de mare risc.

CITEȘTE ȘI ... 3 minute - Diferența dintre viață și moarte. S-a întins pe șinele de tren


După flagrant, oamenii legii au descins la domiciliul din municipiul Bucureşti al bărbatului de 29 de ani.

CITEȘTE ȘI  ... Mită pentru permis. Polițiștii l-au denunțat

În cele patru percheziții au fost descoperite şi ridicate 6 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, aproximativ 150 de grame de substanță pulverulentă, aproximativ 30 de grame de fragmente vegetale, ustensile utilizate la porționarea și cântărirea drogurilor, 6.000 de lei,  un pistol cu aer comprimat, precum și alte mijloace de probă.

CITEȘTE ȘI  .... De la accident, la bătaie. S-a repezit la șoferița care lovise o femeie pe trecere

7 persoane au fost audiate, cinci dintre ele ajungând în arest pentru 24 de ore. Astăzi, procurorii cer dispunerea măsurii preventive.
 

Update, 14 mai 2021:

Din ultimele informații aflăm că doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, au fost prezentați în fața Tribunalului Argeș, iar instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.