A ajuns la Județean în comă! Vezi ce s-a întamplat cu puștanul care a condus fără permis

UPDATE:

Tânarul de 18 ani care a ajuns noaptea trecuta in coma la Spitalul Județean Argeș, după ce a fost implicat intr-un accident rutier mortal, a fost readus la viață de medici. "Pacientul este internat in Sectia de Reanimare. A iesit din comă. Nu a fost operat. Nu este intubat. In acest moment, este stabil, evoluția lui fiind una buna", a declarat, pentru Sursa Ta, Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Arges.

Doi tineri din Arges au murit, iar al treilea este în stare gravă după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent în spatele unui autobuz. Tânărul de la volan nu avea permis. Polițiștii spun însă că șoferul autobuzului a trecut peste linia continuă și a ajuns în fața turismului care gonea nebunește. Accidentul s-a petrecut noaptea trecută în judetul Argeș, pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Schitu Golești. În masina care ajuns un morman de fiare se aflau trei tineri, unul de 17, ceilalți doi de 18 ani. Șoferul nu avea permis; cu toate astea a urcat cu prietenii lui în mașină pentru o cursă nebunească în miez de noapte. Când s-a trezit cu autobuzul în față era prea târziu; a intrat direct în el și a fost proiectat într-un șanț betonat. Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului.

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI!

A fost nevoie de descarcerare pentru a scoate două dintre victime. Unul dintre tineri a murit pe loc, al doilea în ambulanta. Al treilea, soferul, a fost dus la spitalul din Pitești în coma. În acest moment, starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă dar este foarte agitat. Soferul autobuzului, in varsta de 51 de ani, nu consumase bauturi alcoolice, etilotestul indicand zero. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat pe Drumul Național care face legatura intre Pitesti si Brasov mai bine de o oră.

"Un suflet atât de bun, un prieten atât de bun; nu știu ce să zic. Tremur si sunt la sute de km departare. Stiu doar ca nu o sa va uit niciodată. Veți ramane in sufletul meu pentru totdeauna. Nu pot să mă gândesc că e adevărat. E un soc pentru noi toți. O să rămâneți în sufletele noastre veșnic cum erați: doi băieți care nu trebuia să plece acum, nu așa devreme. Mai ales tu, Denis, cu planurile tale pentru majorat, mai ales că mai aveai puțin și împlineai vârsta de 18 ani, deveneai major ... De acolo de sus sa ne vegheați și pe noi, să ne feriți de rău, să fiți doi îngeri în paza noastră. Robert Branescu , Denis Predoiu", este unul dintre mesajele postate pe facebook de prietenii celor doi tineri care au murit seara trecuta la Schitu Golesti.