(video) ULUITOR! Urs filmat în curtea unui liceu din Argeș

În această dimineață, polițiștii locali din zona Câmpulung au fost sesizați că în curtea Colegiul National Pedagogic "Carol I" a pătruns un urs.  
Polițiștii locali au ajuns la fața locului, dar înainte au solicitat sprijinul jandarmilor și polițiștilor de la Națională.
Aceștia au ajuns la locul solicitat, dar nu au găsit niciun urs. Populația a fost informată cu privire la pericolul la care este expusă. De asemenea, au fost informați reprezentanții Fondului de Vănătoare din zonă.

Deși nimeni din cei alertați nu au văzut ursul, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale liceului arată clar cum Moș Martin a intrat în curtea unității de învățământ.

La serviciu erau doar câțiva profesori și personal auxiliar întrucât corpul profesoral are, la fel ca și elevii, vacanță. Nu este pentru prima dată când ursul își face simțită prezența în Câmpulung, chiar în oraș. 
Autoritățile au fost imediat sesizate și câteva echipe de polițiști și jandarmi au pornit în căutarea ursului. Nu l-au găsit, însă cert este că el se află în localitate, întrucât municipiul este relativ departe de zona împădurită unde, se știa, este arealul unor ursi.


”Recomandăm persoanelor care întâlnesc animale sălbatice să nu se apropie de acestea și totodată, să nu le ofere hrană. 
De asemenea, este important ca persoanele care întâlnesc animale sălbatice, să nu intre în panică și să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru intervenția jandarmilor.”,
vă recomandă jandarmii argeșeni.