UPDATE: Tânărul care a violat o femeie cu 40 de ani mai în vârstă decât el- trimis în judecată

UPDATE 18 DECEMBRIE

Tânărul de 18 a ani, din Topoloveni, care pe 5 decembrie ar fi pătruns prin efracție în locuința unei femei de 58 de ani și ar fi violat-o, va fi trimis în judecată. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

UPDATE ORA 18:15

Împotriva tânarului, care a violat și tâlhărit o femeie cu 40 de ani mai în vârstă decât el, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE ORA 13:30

Tânărul nu este la prima abatere, fiind recidivist. Acesta a avut probleme cu oamenii legii și în trecut, din cauza scandalurilor în care a fost implicat. Se pare că obișnuiește să consume alcool, iar de cele mai multe ori face scandal. Așa s-a întâmplat și seara trecută. După ce a băut, tânărul i-a spart casa femeii de 58 de ani și a amenințat-o, după care a violat-o.

I-a furat telefonul pentru a nu avea cum să sune la 112 și a fugit, spărgând un geam din spatele casei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției Topoloveni au reținut un tânăr de 18 ani, din Topoloveni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.


Tânărul este bănuit că seara trecută ar fi pătruns prin efracție în locuința unei femei de 58 de ani din Topoloveni, ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta, iar ulterior i-ar fi sustras telefonul, cu scopul de a o împiedica să apeleze organele de poliție. 
Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Revenim.