(video) Un viitor polițist a ajuns la spital din cauza vitezei!

Accident spectaculos noaptea trecuta in Arges! Un viitor politist de doar 21 de ani s-a urcat cu masina pe un stalp, iar autoturismul s-a incolacit pe el. 

Accidentul a avut loc la iesirea din Pitesti spre Drumul National 7. Soferul masinii din imagine, un viitor politist de 21 de ani, a mers cu viteza si a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat intr-un stalp de iluminat stradal.


Martorii spun ca masina se intrecea cu alta, dar soferul celalalt nu a oprit. Masina in care se afla doar viitorul politist s-a facut zob, dar, ca prin minune, soferul a iesit singur, el avand doar cateva rani usoare.

Un echipaj de terapie intensiva mobila l-a preluat si l-a dus la spital, pentru investigatii amanuntite. 


La fata locului au ajuns foarte multi politisti si prieteni ai tanarului, dar si tatal acestuia. Inexplicabil, acesta din urma si-a renegat fiul. Barbatul a spus ca nu il cunoaste pe sofer, dar a pleacat de la accident cu pantofii lui.

Colegii politistului il vor audia pentru a afla de ce si cu cine s-a luat la intrecere. Pentru unii e inexplicabil teribilismul lui pentru ca il stiau un baiat linistit.