(video) Veneau din Suedia cu dubița furată! Încătușați în Argeș

Doi bărbați au fost opriți în trafic, astăzi, în comuna Drăganu, încătușați și duși la sediul IPJ Arges pentru audieri. Cei doi, șoferul, în vârstă de 40 de ani, și celălalt bărbat, în vârstă de 28 de ani, sunt din comuna Merișani.

CITEȘTE ȘI ... Timp de o oră, Argeșul sub COD PORTOCALIU de furtuni!!!

Pe numele acestora exista suspiciunea că transportau bunuri furate. Veneau din Suedia, drumul celor doi argeșeni terminându-se la sediul Poliției. În urma cercetărilor s-a descoperit că, inclusiv, dubița era furată și avea plăcuțe de înmatriculare sunt false.


”În urma unor informații obținute a reieșit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia.
Astfel, în jurul orei 13:00 autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprit. Cele două persoane au fost încătușate deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor ce se impun.
După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false. Pentru aceste fapte s-au întocmit documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor.”, menționează Jandarmeria Argeș.

 

Sursa video: IJJ Arges