VIDEOCLIP OFICIAL: Cea mai așteptată melodie din coloana sonoră Fifty Shades Darker!

VIDEOCLIP OFICIAL: Cea mai așteptată melodie din coloana sonoră Fifty Shades Darker!

Zayyn Malik și Taylor Swift au lansat videoclipul piesei ”I Don't Wanna Live Forever”. Melodia se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, continuarea peliculei ”Fifty Shades of Grey”.

Zayn Malik, fostul membru One Direction ce a reușit în martie 2016 performanța de a cuceri cu primul său album solo atât topul Billboard din SUA, cât și pe cel din UK, a înregistrat de curând o colaborare cu Taylor Swift. Piesa cântată în duet de cei doi se numește ”I Don't Wanna Live Forever” și este inclusă pe coloana sonoră a blockbuster-ului ”Fifty Shades Darker”.

Piesa ”I Don't Wanna Live Forever” a fost lansată pe 9 decembrie 2016. Single-ul a urcat peprima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare.

Pentru promovarea melodiei, a fost lansat un videoclip în ton cu filmul ”Fifty Shades Darker”.Zayn și Taylor Swift pozează în ipostaze provocatoare, tensiunea sexuală ținând privitorul în suspans. Videoclipul a fost regizat de Grant Singer, care a colaborat recent și cu The Weeknd.

sursa: infomusic.ro