(VIDEO) Copaci doborâți de furtună! 5 mașini avariate!

UPDATE:

Un copac a căzut peste două autoturisme parcate pe strada Tineretului din carterul Craiovei.
Nu vorbim despre victime.

UPDATE:

Imagini inedite au fost surprinse astăzi la Pitești. După o zi cu mult soare, vremea s-a schimbat brusc în cursul după-amiezii. Nori negrii de furtună s-au adunat deasupra orașului. Printre cele mai spectaculoase imagini surprinse au fost cele realizate Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș.

Fotograful profesionist a împărțit senzaționalul momentului cu toți prietenii sai de pe Facebook.

 

UPDATE:
Singurii care s-au bucurat cu adevărat de ploaie au fost ursuleții din zona Transfăgărășanului, care s-au jucat cu grindina căzută pe asfalt.

UPDATE:

Un alt copac a căzut peste un autoturism în Pitești, pe strada Frații Golesti. Din fericire, nu există victime. În acest caz, intervine o autospeciala de la Detașamentul Bradu.

Furtuna face prăpăd la Pitești. Plouă cu piatră in mai multe zone din oraș.  Două autoturisme au fost avariate după ce un copac s-a prăpușit peste ele.
Incidentul s-a petrecut pe strada Exercițiu, acolo unde mașinile erau parcate. Au fost solicitați pompierii. 

Din primele informații, nu sunt victime.


Momentan, nu au fost sesizate inundații. Singurii care întâmpină probleme ori de câte ori plouă sunt șoferii, deoarece străzile sunt acoperite cu apă din cauza canalizărilor care nu fac față.

Și alte zone ale Argeșului au fost afectate de codul galben de furtuni, emis astăzi de meteorologi. După cum puteți observa în galeria foto, în unele localități a ploua cu grindină cât un ou de prepeliță.

 

Sursa foto/video ISU Argeș, Facebook