(VIDEO) Cei doi tineri, cercetați pentru viol, au fost arestați preventiv

UPDATE 11 octombrie:

30 de zile in spatele gratiilor, după ce au violat o tânără de 19 ani. Asta a decis instanta in aceasta dimineață. Reamintim că totul s-a întâmplat după petrecerea de majorat a unuia dintre cei arestați. Sărbătoritul împreună cu un prieten al lui, minor, au  batjocorit-o pe fată, crezând că vor scăpa basma curată. Înainte să o violeze, minorul a batut-o pe tânără.

UPDATE 

Tinerii vor fi cercetați în arest la domiciliu.

UPDATE

Cei doi tineri au fost duși în arest. În timp ce erau conduși spre duba poliției, unul dintre ei a spus că nu a violat-o pe tânără, iar celălalt a devenit recalcitrant. 

Doi băieți, unul de 17 ani și altul de 18 ani, au fost reținuți, noaptea trecută. Cei doi sunt acuzați ca dupa petrecerea de majorat a celui mai mare dintre aceștia au batjocorit o tânără de 19 ani, venită sa se distreze alături de ei. Totul s-a întâmplat la Priboieni, acasă la sărbătorit.

Potrivit anchetatorilor, după petrecerea de majorat care a avut loc, duminică, la un bar din Topoloveni, cei doi au convins-o pe fata sa meargă cu ei acasă la sărbătorit. Ajunși acolo, pentru că fata nu a vrut sa întrețină relații sexuale cu ei, cel de 17 ani ar fi batut-o. Ulterior, fata ar fi fost violată de sărbătorit și apoi de minor.

"Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au identificat doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din Topoloveni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de viol.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 septembrie a.c, cei în cauză, prin amenințare și constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără de 19 ani, împotriva voinței acesteia.
Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive",
se arată într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

Revenim cu detalii!