Vrei să ai un ten perfect? Salon Aiko îți prezintă tratamentul GREEN PEEL HERBAL PEELING, cu o tradiție de peste 60 de ani!

La Salon Aiko, lucram cu produse dermatocosmetice DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK Rezultatele apar intotdeauna de la prima sedinta. Vei avea un ten mai curat si luminos, reintinerit, o piele mai catifelata, sanatoasa si stralucitoare, cu ajutorul tratamentului GREEN PEEL HERBAL PEELING care are succes pe piata de mai bine de 60 de ani.

Spre deosebire de alte metode de peeling, GREEN PEEL® nu conține agenți chimici, agenți sintetici de peeling sau alte substanțe nocive.

Peelingul original GREEN PEEL®, din plante, este o metodă de peeling manual, ce este efectuată fără mănuși.  Astfel se demonstrează cu ușurință că nu există ingrediente agresive ce pot irita sau vătăma pielea clientei sau a cosmeticienei.

Spre deosebire de metode de peeling chimice, ochii clientei nu au nevoie de protecție specială, de exemplu, cu vaselină. Dacă vreuna dintre plante intră din greșeală în ochii clientei în timpul tratamentului, nu se va întâmpla nimic. Trebuie doar să se clătească cu apă.

Masajul special ce este efectuat de către cosmeticiană cu peelingul din plante GREEN PEEL® va avea drept rezultat următoarele:

1.Îmbunătățirea circulației (venoase și arteriale)

Îmbunătățirea circulației pielii duce la stimularea metabolismului, deci la purificarea pielii.

2. Îmbunătățirea microcirculației (periferică)

Drept rezultat al îmbunătățirii circulației sângelui în capilare, pielea primește mai mult oxigen și mai multe substanțe nutritive.

3. Descuamarea straturilor superioare ale pielii (abraziune epidermică)

Acest rezultat are ca efect stimularea proprietăților de regenerare ale pielii, producând noi celule. Efectul final: îmbunătățirea aspectului epidermului și regenerarea straturilor superioare ale dermului.

4. Îmbunătățirea producției de colagen și inhibarea elastozei

Acest lucru rezultă în îmbunătățirea calității pielii, ca aspect și structură, însă și conferă pielii fermitate, reduce și netezește ridurile și îmbunătățește aspectul cicatricilor.

5. Efect comedolitic

În cazul acneei sau al pielii impure, orice fel de înfundare a canalelor glandelor sebacee este diminuată, reducând astfel sau prevenind formarea petelor sau a punctelor negre. Toate comedoanele sunt slăbite și eliberate, iar porii astupați sunt decongestionați rapid. Îmbunătățirea circulației sporește vindecarea și eliminarea papulelor și pustulelor. Rezultatul final este o vindecare rapidă a pielii inflamate, cu erupții sau ale infecțiilor vechi, de sub stratul pielii (închistate).


Clienții cu pielea impură trebuie să primească o curățare completă timp de 1-2 zile înainte de peelingul cu plante GREEN PEEL®. Succesul rezultatelor peelingului cu plante GREEN PEEL® CLASSIC depinde de:

· Diagnosticarea adecvată a pielii

· Menținerea programului de tratament recomandat și a indicațiilor post-tratament

· Folosirea produselor de îngrijire specifice Dr. med. Christine Schrammek , deoarece produsele pentru acasă se completează cu peelingul din plante GREEN PEEL® CLASSIC. În particular, tratamentul de acasă adecvat este esențial, din moment ce pielea este foarte sensibilă după tratamament și trebuie să i se acorde protecție specială de la influențele mediului și prevenire substanțială a pierderii hidratării.

·    Produsele de îngrijire sunt: HERBAL CARE LOTION, BLEMISH BALM, SPECIAL CARE CREAM / SPECIAL REGULATING CREAM (opțional – OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20 după tratamentul Beauty Finish + HERBAL ACTIVE
AMPOULES).

Intensitatea cu care pielea se exfoliază nu este imperativă pentru succesul tratamentului.

Intensitatea masajului de exfoliere depinde de:

· Textura individuală a pielii

· Reactivitatea pielii

· Grosimea stratului epidermic (stratum corneum)

· Metabolismul individual

Acest lucru înseamnă că pielea clienților se poate exfolia „ușor” sau „considerabil” după tratamentul de peeling cu plante GREEN PEEL® CLASSIC. Însă pielea se regenerează în ambele cazuri. Exfolierea vizibilă nu indică rezultatul sau calitatea rezultatelor, ci se vor vedea doar în imaginile de ultrasunete.

Programari puteti face telefonic la numarul 0752816292 .

Tratament Green Peel Fresh up 250 lei

Tratament Green Peel Energy 250 lei

Tratament Green Peel Clasic 300 lei.