Vrei să te muți într-un apartament la cheie? Acum ai ocazia!

NESA CONSTRUCȚII, un dezvoltator imobiliar cu state vechi în județul Argeș, ce are la activ sute de proiecte duse la bun sfârșit și un palmares important de clienți, construiește un bloc de locuințe în Piteşti, pe strada Cozia, la nr. 4. Noul bloc va fi dispus pe patru etaje și va fi format din 16 apartamente cu 2 și 3 camere. Imobilul va fi prevăzut cu ascensor și locuri de parcare la parter. Spaţiile propuse de dezvoltator sunt construcţii solide, foarte încăpătoare şi luminoase, cu o estetică rafinată şi modernă, finisaje de cea mai bună calitate, cu un grad de confort ridicat. Termenul de finalizare a proiectului este mai 2019.

# PUNCTE DE INTERES ÎN APROPIERE:

- Stația de autobuz Frații Golești (legături cu liniile 2,19 și 8)

- Parcul Republicii

- Universitatea din Pitești

- Autogara Tudor Vladimirescu

- Gara de Sud Pitești

- Centrul de afaceri Central

- Restaurant cu specific turcesc

# STADIU PROIECT:  În prezent, noul proiect imobiliar se află în faza de execuție a lucrărilor.

# 17 ani de experiență în construcții sub un singur nume: ing. Ion Dumitriță Mohor

Ion Dumitriță Mohor, directorul firmei NESA SRL, a terminat Facultatea de Construcții Iași, specializarea construcții civile și industriale. Între anii 1981 și 1989 şi-a făcut stagiatura în construcţia a numeroase lucrări din Pitești prin blocuri unicat, blocuri în zona centrală, blocul Casa Cărţii, dar şi în împrejurimile oraşului. După revoluţie, îl regăsim în cadrul Antreprizei de Construcţii Piteşti, dar şi în cadrul unei firme de construcţii româno-germane, la care este şi acționar principal, lucrând în orașele München, Traunstein și Rosenheim şi participând la realizarea de diverse construcţii civile, blocuri de locuințe, vile etc.

Din 1994 şi până în prezent, în cadrul propriei firme de construcţii realizează pe raza oraşului Pitești diverse construcţii civile cum ar fi sedii de firmă, farmacii, magazine, hale, benzinării, dar şi numeroase locuinţe proprietate particulară. În 2007, a început construcția Cartierului Nemţesc, ce s-a finalizat la sfârşitul anului 2008.

# NESA CONSTRUCȚII - facem case de peste un sfert de secol

Societatea comercială NESA CONSTRUCȚII, cu sediul în Pitești, are capital integral privat și a luat ființă în anul 1992, fiind la acea dată una dintre primele firme cu profil de construcții din Pitești. Domeniul principal de activitate este acela de construcții civile, industriale, la care se adaugă serviciile de proiectare, consultanță construcții, amenajări interioare, soluții de creștere a performanțelor energetice în construcții. Profesionalismul, în execuția diverselor lucrări, de care firma a dat dovadă, a făcut ca de la an la an renumele acesteia să crească. Odată cu acumularea de experiență s-a reușit și o aducere constantă la zi a cunoștintelor de ultimă oră în domeniul tehnicii, dar și al materialelor de construcții.

 

Bazându-se pe o experiență de 17 ani în domeniul construcțiilor, NESA CONSTRUCȚII vă garantează:

- inovație și calitate în lucrările executate;

- respectarea și adaptarea la specificațiile și cerințele dumneavoastră;

- conformitatea cu normele și standardele în domeniul construcțiilor;

- seriozitatea și profesionalismul echipei noastre;

- opțiuni nelimitate de design;

- tehnologii de ultimă oră în domeniul construcțiilor;

- construcții pentru o viață;

- casa visurilor tale.

 

CONTACT:

Birouri: Calea București, nr. 17, Pitești, Argeș

bl. 20, sc. D, cod poștal 110120

Magazin: Strada Schitului, bl. M3A, Găvana 3 (lângă Piața Găvana), Pitești, Argeș, România

www.nesa.ro / nesasrl@yahoo.com

Tel.: (0722) 216 408