Weekend plin de accidente pe şoselele judeţului

În acest sfârşit de săptămână, neatenţia şi alcoolul au făcut noi victime în județul nostru.
Băuţi la volan sau fără permise de conducere - aşa au fost prinşi unii „şoferi” în urma unui control al poliţiştilor rutieri.
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au fost aplicat 276 de sancţiuni şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
Weekendul a debutat cu un accident produs în orașul Costești, unde șofer de 20 de ani, din municipiul Călărași, nu a acordat prioritate de trecere, lovind un autoturism, ce mergea regulamentar.

CITEȘTE ȘI ... ÎN ARGEȘ! Șofer beat prins la volan


În dimineața zilei de sâmbătă, pe b-dul Nicolae Bălcescu, din mun. Pitești, un bărbat în vârstă de 49 de ani conducea mașina din direcţia str. Dobrogeanu Gherea către str. Dumbravei și a accidentat uşor o femeie de 60 de ani, din Pitești, pensionară, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
În aceași zi, de data aceasta după-amiază, în comuna Stoenești, o doamnă în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul volanului și intrat direct în glisiera de pe marginea drumului.Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conductoarei auto.

CITEȘTE ȘI ... Accident provocat de o SOFERIȚĂ NEATENTĂ


Dimineața de duminică a început prost pentru tânăr din Bârla. Acesta își luase permisul doar de o lună, iar ieri a provocat un accident grav în care patru persoane au fost rănite. Se pare că băiatul se afla la volanul unui autoturism Skoda și se îndrepta dinspre Pitești spre Albota. Într-o curbă la stânga, șoferul nu a adaptat viteza și s-a răsturnat cu mașina.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Accident în Pitești- bărbat lovit pe trecerea de pietoni


Câteva ore mai târziu, în cartierul Prundu din Pitești, în zona liceului de Chimie, un bărbat în jur de 30 de ani, a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.