Workshop internațional EDEN X-2018 la Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești găzduiește sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 09:15, în sala Senatului de la parterul Rectoratului, Workshop-ul internațional EDEN X-2018 cu tema “Foresight/Prospectivă”, eveniment organizat sub atenta coordonare a prof.univ.dr.habil Gheorghe Săvoiu, de la Departamentul de Statistică și Informatică al Facultății de Științe Economice și Drept din cadrul UPIT.
Rectorul Universității din Pitești, Dumitru CHIRLEȘAN va fi prezent la deschiderea workshop-ului.

În cadrul workshop-ului internațional EDEN X vor fi prezentate câteva lucrări actuale și idei noi din domeniile exploratorii de ecofizică, sociofizică și alte activități trans-, inter-, cros- și multidisciplinare realizate de cercetători din întreaga lume, lucrări care oferă pasionaților din domeniu o viziune amplă asupra viitorului, cu componente inclusiv militare, strategice și de securitate.
Profesorul Gheorghe SĂVOIU va prezenta lucrarea “Anticiparea managementului de proiect și integrarea managementului schimbării organizaționale: către crearea unei valori durabile”.
 
EDEN X este destinat să fie o întâlnire în care să se lanseze parteneriatele internaționale în materie de cercetare în domeniul Prospectivei (știința viitorului) și să se planifice proiecte multidisciplinare.