Zeci de poduri și drumuri din Argeș- reabilitate

Patru proiecte importante au fost semnate la Consiliul Județean Argeș, unul dintre acestea vizând infrastructura rutieră. Este vorba despre nodernizarea DJ 503 de la limita judeţului Dâmboviţa până la autostrada Bucureşti-Piteşti pe un traseu de 42,034 km pe ruta Slobozia - Rociu - Oarja - Cătanele, „cel mai mare proiect din Argeş din perioada post-decembristă, cu o valoare de aproape 100 de milioane de lei”, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Dan Manu, vicepreşedinte al PSD Argeş. Acest proiect este finanţat cu fonduri europene şi de la bugetul naţional şi judeţean.

De asemenea, DJ 504 va intra în reabilitare şi modernizare cu bani europeni, iar cu fonduri de la bugetul de stat şi judeţean a început derularea sau sunt în curs de implementare proiecte importante pe drumuri şi poduri care au nevoie de reparaţii. 

"Aceasta este dovada că pentru administraţia centrală - Guvernul, cât şi pentru administraţia locală - Consiliul Judeţean, primăriile, prioritară este dezvoltarea satului românesc, modernizarea şi reabilitarea lui, fie prin PNDL, fonduri europene sau fonduri judeţene. Cred că suntem singura administraţie  care nu dă bani pe criterii de coloratură politică, ne-am maturizat, suntem într-o echipă puternică şi oferim satului românesc ceea ce trebuie pentru locuitorii României moderne. Pentru noi, coloratura politică nu a contat, a contat doar interesul cetăţeanului şi a satului românesc", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. 

Prin PNDL II cu sprijin de la Consiliul Judeţean a început implementarea a 48 de proiecte pentru drumuri şi 25 pentru poduri în județul Argeș.