Zona de Picnic Făget - Mioveni: Reguli pentru grătar!

Zona de picnic Făget din orașul Mioveni a fost de curând vandalizată, mai multe mese de picnic fiind rupte.
Din acest motiv, administrația locală vă trasnmite un set de ruguli de care trebuie să țineți cont atunci când folosiți gratere  puse la dispoziție gratuit.

CITEȘTE ȘI ... Un tânăr din Mioveni ajunge pentru a doua oară după gratii! Obsesia pentru fosta iubită...

Reguli:
- Grătarul va fi ridicat de la responsabilul din zona de picnic și trebuie predat tot acestuia, în stare bună, așa cum a fost primit;
- În vederea accesului la această facilitate a unui număr cât mai mare de vizitatori, durata folosirii grătarului nu trebuie să depășească 1h și 30 minute. 
- Durata de folosire va fi calculată din momentul în care utilizatorul ridică grătarul, când va primi și un talon în care va fi înscrisă ora ridicării și ora care trebuie predat.
- Mențineți ordine la locul unde pregătiți grătarul. Resturile menajere combustibile trebuie aruncate numai în locurile special amenajate, întrucât acestea pot contribui la propagarea incendiilor.
- Nu părăsiți niciodată focul făcut și asigurați-vă de stingerea lui în totalitate atunci când plecați;
- Anunțați prompt orice incendiu pe care îl observați, prin apelarea numărului unic de urgență 112 și interveniți imediat cu mijloacele avute la îndemână;

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Lamborghini a venit în Argeș sa-și filmeze reclamele! Vezi unde!


Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.
De asemenea, orice activitate în această zonă este permisă numai în timpul programului de funcționare – zilnic, între orele 08.00 – 23.00.

Zona de Picnic Făget este singurul amplasament amenajat în orașul Mioveni în care sunt permise activitățile de picnic.