ZU Party Romanian Tour prezent la Taboo Summer Club

# Taboo Summer CLUB - aici se termină orașul și începe nebunia

# Vara asta evadează şi fii TABOO!

Taboo Summer Club este un concept pus în practică de un grup de tineri cu inițiativă și, poate, cu o doză de nebunie, dar care și-au propus să transforme lacul Budeasa într-o oază de relaxare, distracție și spirit liber!

Taboo Summer Club reprezintă un concept nou despre viaţa de pool lounge & clubbing în Pitești. La noi, te așteaptă o vară fierbinte cu evenimente, surprize și invitaţi de renume din lumea clubbingului și nu numai. Taboo Summer CLUB nu este doar un lounge, nu este doar un club, este o locație unde o zi de vară însorită este Mojo, iar nopțile fierbinți devin Taboo.

# MOJO by day

În acele momente în care căldura zilelor de vară te face să te gândești la plaje însorite și vacanțe în insule îndepărtate, e timpul să iei o pauză de la activitatea cotidiană și să faci o vizită la Mojo/Taboo. Avem piscină, ponton, plajă cu nisip, terasă, zonă de șezlonguri, teren de fotbal / volei și loc de joacă pentru copii oferind astfel fiecărui client un spațiu generos de relaxare alături de prieteni.

# TABOO by night

Continuăm și în această vară așa cum v-am obișnuit cu petreceri marca Taboo cu super Dj, invitați-surpriză, muuuuultă distracție și numai vibe-uri pozitive! Noaptea dăm frâu liber distracției, râdem, dansăm până dimineața și prindem răsăritul de la ponton în cel mai nebunesc mod!

# ZU Party Romanian Tour prezent la Taboo Summer Club

ZU Party Romanian Tour face o nouă oprire weekendul acesta la Taboo Summer Club. Responsabili cu distracția sunt DJ Lucian Bărbulescu şi Adi Mihăilă - The Hitman.

Save the Date! Vineri, 13 iulie - cel mai tare party la care poți merge în vara asta! Tot ce trebuie să faci e să vii cu zâmbetul pe buze şi cu energie care să te țină până dimineața.

Info & rezervări: 0748.102.626

Adresa: Plaja Mojo, Budeasa Mare